Κ.Αρβανίτης: «Τα fake news συνεχίζονται – Η Μ.Παγώνη επιμένει στο μόνο ποιηματάκι που ξέρει»

Κ.Αρβανίτης: «Τα fake news συνεχίζονται – Η Μ.Παγώνη επιμένει στο μόνο ποιηματάκι που ξέρει»

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, σχολίασε με ανάρτηση του στα social media τα όσα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για την τρίτη δόση.

Σύμφωνα με την Μ.Παγώνη η τρίτη δόση είναι «ασφάλεια για να κάνουμε Πάσχα στο χωριό», με τον Κ.Αρβανίτη να τονίζει ότι «τα fake news συνεχίζονται».

Η ανάρτηση του

TA FAKE NEWS ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Η κ. ΠΑΓΩΝΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ…

Οπως είναι πασίγνωστο, στο Ισραήλ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει υποστεί ακόμη και 4η δόση.

Ο καθηγητής Jacob Giris δήλωσε στο Israel National News ότι:

– Ο εμβολιασμός “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΣΗΣ” (πρώτο κόκκινο πλαίσιο στην 2η φωτογραφία).

Επί πλέον στο CHANNEL 13, ο ίδιος καθηγητής. Jacob Giris δήλωσε:

– “Αυτήν τη στιγμή, οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τις ΣΟΒΑΡΕΣ περιπτώσεις, είναι εμβολιασμένοι. Εχουν λάβει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΟΣΕΙΣ. (σσ. δηλαδή αρκετοί έχουν λάβει και 4 δόσεις). Μεταξύ του 70% και του 80% των βαριά ασθενούντων είναι εμβολιασμένοι. Αρα ο εμβολιασμός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ στην βαρύτητα της νόσου, για αυτό οι ανεμβολίαστοι είναι το 20-25% των ασθενούντων.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.