ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε από ποιες αιτίες πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι και δεν είναι ο κορωνοϊός

Δείτε από ποιες αιτίες πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι και δεν είναι ο κορωνοϊός

Μια που ο πλανήτης πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού με βάση την οποία πάνω από 4 δισ. ανθρώπων έχουν κλειστεί στα σπίτια τους καλό θα ήταν να δούμε από ποιές αιτίες πεθαίνουν οι άνθρωποι στον κόσμο και σε τι αριθμούς.

Όπως βλέπουμε τις κορυφές των θανάτων κατά σειρά τις έχουν οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, η πείνα, η παιδική θμησιμότητα και η έλλειψη φαρμάκων (δηλαδή τα κάκιστα συστήματα υγείας τα οποία έχουν διαλυθεί φερειπείν από… μνημόνια, λέμε τώρα).

Δεκτό, ο κορωνοϊός είναι μεταδοτικός, θανατηφόρος έπρεπε να παρθούν μέτρα, αλλά για τις άλλες πιο θανατηφόρες αιτίες γιατί δεν κινητοποιήθηκε ποτέ ο πλανήτης και γιατί δεν περιορίστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα όπως το δικαίωμα του «πηγαίνει όπου θέλει» και του «συνέρχεσθαι»;

Απλά ερωτήματα δηλαδή.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι τα θύματα της πείνας που ήδη είναι πολύ περισσότερα από όσα θα προξενήσει ο κορωνοϊός στο σύνολο της πανδημίας του, θα πολλαπλασιαστούν κατά πολύ αφού η οικονομική καθίζηση θα φέρει κι άλλη…. πείνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.