ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κορωνοφωλιά»: Θετικά στον κορωνοϊό 150 άτομα στη δομή αλλοδαπών στο Κρανίδι

«Κορωνοφωλιά»: Θετικά στον κορωνοϊό 150 άτομα στη δομή αλλοδαπών στο Κρανίδι

Θετικά στον κορωνοϊό αποδείχθηκαν 150 άτομα στην «δομή φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών στο Κρανίδι Αργολίδος, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους αυτών που πίστευαν ότι οι παράνομοι μετανάστες αποτελούν υγειονομική βόμβα για τον ελληνικό πληθυσμό!

Φυσικά προκύπτει θέμα και με τις υπόλοιπες δομές φιλοξενίας αλλοδαπών στην χώρα καθώς δεν έχουν ελεγχθεί και στην ουσία κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα σε αυτές.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κύριο Ανδρέα Μαρτζάκλη πότε θα ανοίξει τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Έχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Όλα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη έγκυος, διαμένουσα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορωνοϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή αλλοδαπών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη εγκυμονούσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.