ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αμερικανός νευρολόγος είπε ότι στη φύση υπάρχουν μόνο δύο φύλα και τον απέβαλαν από την ένωση Ψυχιάτρων!

Αμερικανός νευρολόγος είπε ότι στη φύση υπάρχουν μόνο δύο φύλα και τον απέβαλαν από την ένωση Ψυχιάτρων!

Η Αμερικανική ένωση Ψυχιάτρων απέβαλλε από τα μέλη της ένα Αμερικανό ψυχολόγο και νευρολόγο καθώς ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα στο ανθρώπινο είδος.

Ο γιατρός John Staddon από το πανεπιστήμιο Duke διαγράφηκε από τα μέλη της APA (American Psychological Association) καθώς το προεδρείο του τμήματος της Εταιρείας Συμπεριφορικής Νευροεπιστήμης και Συγκριτικής Ψυχολογίας του APΑ τον ειδοποίησε μέσω e-mail ότι δεν αποτελεί πλέον μέλος τους.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ένα ακροατήριο υποτιθέμενων επιστημόνων δεν είναι σε θέση να δεχθεί οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, όπως η επιστημονική ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα», ανέφερε ο έκπληκτος από την διαγραφή του Staddon για να συμπληρώσει:

«Απίστευτο, αλλά ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα, καθώς θα έχω μια απασχόληση λιγότερη. Νομίζω όμως πως θα πρέπει να απασχολήσει την Ένωση, η απροθυμία του Τμήματος να δεχθεί μια αντίθετη ή διαφορετική άποψη», συμπλήρωσε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο λόγος για τη διαγραφή του είναι μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε:

«Χμμ, η δυαδική άποψη για τα φύλα λάθος; Που είναι τα στοιχεία για αυτό; Υπάρχει το χρωματόσωμα Ζ πουθενά;» είχε γράψει ο Staddon.

«Η επιστήμη, η αληθινή επιστήμη θα πρέπει να παραμένει απομονωμένη από την πολιτική. Η επιστήμη έχει αξίες -επιστημονική περιέργεια, ειλικρίνεια, ανοικτή σε διαφωνίες, ανοικτή σε εμπειρικά δεδομένα, κ.ο.κ.- αλλά δεν είναι και δεν πρέπει να είναι πόλιτική», σημείωσε.

«Τα περισσότερα από τα σχόλιά μου είναι αφιερωμένα σε αυτές τις αρχές» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.