ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδιανόητο: H αμερικανική FAA άλλαξε τα όρια καταλληλότητας των πιλότων για να είναι «υγιείς» μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19

Θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπους για να μην υπάρξουν υπόνοιες κατά των εμβολίων!

Αδιανόητο: H αμερικανική FAA άλλαξε τα όρια καταλληλότητας των πιλότων για να είναι «υγιείς» μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) των ΗΠΑ, που είναι υπεύθυνη για την αδειοδότηση των πιλότων, όπως και για να κρίνει αν αυτοί είναι σε θέση να πετάξουν, άλλαξε τα όρια του καρδιογραφήματος σε μία περίοδο που υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την μυοκαρδίτιδα μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά της COVID-19.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, οι πιλότοι έπρεπε να περάσουν αυστηρά τεστ υγείας και να έχουν μετρήσεις ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) μεταξύ 0,12 και 0,2. Ωστόσο, από τις 26 Οκτωβρίου, η FAA αύξησε αυτή τη μέτρηση στο 0,3 προχωρώντας σε μία αύξηση της τάξεως του 100% σε ότι αφορά την χαμηλότερη προηγούμενη τιμή.

Με αυτή την κίνηση η FAA επιχειρεί να «βαφτίσει» ως υγιείς και κατάλληλους για πτήση, ανθρώπους οι οποίοι πριν λίγους μήνες θεωρούνταν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως πιλότοι που έχουν ήδη προβλήματα, νομίζουν ότι δεν έχουν και πετούν έχοντας τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων στα χέρια τους.

Ο Josh Yoder των US Freedom Flyers ο οποίος είναι πιλότος αποκάλυψε στο The Highwire  ότι λαμβάνει κλήσεις σχεδόν καθημερινά από πιλότους με καρδιακά προβλήματα ή νευρολογικές διαταραχές.

To mainstream media ΑΡ προσπάθησε να καλύψει την αλλαγή των ορίων από την FAA υποστηρίζοντας την απάντησή της ότι πρόκειται για «επικαιροποίηση επιστημονικών δεδομένων»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.