ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν είναι όλοι το ίδιο: Κι όμως αυτοί οι τρεις υδατάνθρακες βοηθούν στην απώλεια βάρους

Υπάρχουν και τροφές από τη κατηγορία των υδατανθράκων που είναι σύμμαχοι

Δεν είναι όλοι το ίδιο: Κι όμως αυτοί οι τρεις υδατάνθρακες βοηθούν στην απώλεια βάρους

Πόσες φορές έχεις ακούσει από ειδικούς και μη, ότι αν θες να χάσεις κιλά πρέπει να κόψεις μαχαίρι τους υδατάνθρακες; Υπάρχουν όμως και τροφές από τη κατηγορία των υδατανθράκων που είναι σύμμαχοι στην απώλεια βάρους.

Σε αντίθεση λοιπόν με την κοινή άποψη ότι οι υδατάνθρακες πρέπει να μην υπάρχουν σε δίαιτες ανθρώπων που θέλουν να δούνε το βάρος τους να μειώνεται, οι διατροφολόγοι Nutrition Twins®, Tammy Lakatos Shames και Lyssie Lakatos, δίνουν 3 τροφές που μπορούν να καταναλωθούν άφοβα.

Καλαμπόκι

Ένα καλαμπόκι έχει μόνο 100 θερμίδες, ενώ προσφέρει κορεσμό με αποτέλεσμα να μην πεινάς για περισσότερη ώρα από το κανονικό. Δεν ισχύει το ίδιο για κονσέρβες καλαμπόκι με συντηρητικά.

Πατάτες

Οι πατάτες αν μαγειρευτούν με τρόπο που δεν προσθέτουν θερμίδες και λίπος είναι μια άριστη τροφή για δίαιτα. Οι βραστές πατάτες με λεμόνι και αλάτι είναι ένα γεύμα που χορταίνει και δεν παχαίνει.

Ψωμί ολικής άλεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλη προσοχή, καθώς πολλά ψωμιά ολικής άλεσης δεν είναι, αφού έχει παρατηρηθεί να αναμειγνύονται αλεύρια. Έχει παρατηρηθεί ότι δύο φέτες ψωμί, περίπου 175 θερμίδες εξαφανίζουν το αίσθημα στέρησης από υδατάνθρακες και σε προστατεύει από ατασθαλίες, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.