ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τι κάνουν οι άνθρωποι πριν «φύγουν» από τη ζωή – «Απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω» (βίντεο)

«Οι άνθρωποι θα φαίνονται πολύ πολύ άρρωστοι και ξαφνικά θα πάρουν μια έκρηξη ενέργειας»

Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τι κάνουν οι άνθρωποι πριν «φύγουν» από τη ζωή – «Απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω» (βίντεο)

Η νοσηλεύτρια του ξενώνα Julie McFadden, σε βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο TikTok περιγράφει πώς περνούν οι άνθρωποι που φροντίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.

Μάλιστα όπως είπε η φροντίδα των ανθρώπων στις τελευταίες τους στιγμές μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η ίδια λέει ότι μερικοί ασθενείς μπορεί να σας εκπλήξουν.

Η McFadden είπε ότι ένα πράγμα που συμβαίνει στη δουλειά της, συμβαίνει περίπου ένα μήνα πριν πεθάνουν οι ασθενείς.

«Ο χρόνος που περνάει πριν από ένα μήνα, όταν ο θάνατος είναι πολύ αργά: “Οι άνθρωποι ένα μήνα πριν πεθάνουν θα αρχίσουν να μιλούν σε νεκρούς συγγενείς, σε νεκρούς αγαπημένους, σε νεκρά κατοικίδια. Θα αρχίσουν να βλέπουν ανθρώπους, να μιλούν με ανθρώπους, αγγέλους, ανάλογα με τη θρησκεία τους, τον Ιησού».

Η Julie πρόσθεσε ότι αυτό συμβαίνει τόσο συχνά που «δεν το θεωρεί καν περίεργο περιστατικό».

@hospicenursejulie Link in bio. #onlinememorials, #lastinglegacy, #memories #memoriesbymemories #hospicenursejulie #ad ♬ original sound – 💕 Hospice nurse Julie 💕

Ένα άλλο πράγμα στο οποίο γίνονται μάρτυρες οι νοσοκόμες των ξενώνων, είπε η Julie, είναι η «συγκέντρωση».

«Οι άνθρωποι θα φαίνονται πολύ πολύ άρρωστοι και ξαφνικά θα πάρουν μια έκρηξη ενέργειας, θα περάσουν πραγματικά καλές μέρες και μετά θα πεθάνουν ξαφνικά μετά».

Η νοσηλεύτρια του ξενώνα, με έδρα τις ΗΠΑ, πρόσθεσε ότι ένα άλλο «τρελό» πράγμα που έχει δει, είναι οι άνθρωποι να σου λένε πότε θα πεθάνουν.

Η νοσοκόμα εξήγησε ότι αρκετά συχνά, οι ασθενείς λένε: «Σωστά, απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω» και ότι οι νοσηλευτές συχνά γελούν μαζί τους, καθώς οι ασθενείς αυτοί δεν φαίνεται να πεθαίνουν. Μετά όμως πεθαίνουν. Βασικά, απλά επιλέγουν πότε θα πεθάνουν. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, αλλά σίγουρα το έχω δει πέντε – έξι φορές».

Η Julie αποκάλυψε ακόμα ότι έχει βρεθεί με ένα άτομο που ήταν ετοιμοθάνατο.

Στη συνέχεια, το επόμενο πρωί «περπατούσε, μιλούσε και έτρωγε».

«Έζησε για άλλους τρεις μήνες και ένιωσα πως ήμουν μάρτυρας ενός θαύματος βλέποντας αυτό να συμβαίνει», είπε.

Είπε επίσης ότι ένα άλλο σημάδι ότι κάποιος πρόκειται να πεθάνει, είναι το «βλέμμα θανάτου».

Ο όρος, τον οποίο επινόησε η ίδια αναφέρεται όταν ένας «άνθρωπος κοιτάζει πέρα από εσάς, ή κοιτάζει στη γωνία του δωματίου ή το ταβάνι».

«Μερικές φορές μιλάνε και λένε ότι βλέπουν κάτι, αλλά άλλες φορές απλώς κοιτάζουν», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.