ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάτρα: Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η 19χρονη που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Η υγεία της παρουσίασε επιπλοκές

Πάτρα: Σε νοσοκομείο της Αθήνας θα μεταφερθεί η 19χρονη που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Η 19χρονη φοιτήτρια που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα παρουσίασε επιπλοκές και οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί από την Πάτρα, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκονται διαρκώς οι δικοί της άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα πόδια, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της, στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ , όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη παραμένει στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ήλιαδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο. Ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πύργο και από εκεί στην Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως οι υγειονομικές υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογένειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.