ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τα συμπτώματα του καρκίνου στο έντερο που μοιάζουν με άλλες ασθένειες

Η απώλεια όρεξης ίσως να μην είναι ένα από τα σημάδια που θα ανησυχήσουν

Τα συμπτώματα του καρκίνου στο έντερο που μοιάζουν με άλλες ασθένειες

Μερικά από τα συμπτώματα που εμφανίζει ο καρκίνος στο έντερο θα μπορούσαν να αγνοηθούν από τον ασθενή.

Μπορεί οι πόνοι στην κοιλιά να χτυπήσουν «καμπανάκι», όμως η απώλεια όρεξης ίσως να μην είναι ένα από τα σημάδια που θα ανησυχήσουν.

Η 28χρονη Ρούμπι Ρότζερς περιέγραψε στην express τα τέσσερα συμπτώματα που εμφάνισε για μήνες και προειδοποιούσαν για τον καρκίνο του εντέρου, όμως οι γιατροί επί επτά μήνες δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβη.

Ο καρκίνος στη νεαρή εντοπίστηκε μετά από αξονική τομογραφία, με τους γιατρούς να θεωρούν αρχικά ότι 28χρονη έπασχε από κολίτιδα ή σύνδρομο ευερέθιστού εντέρου.

Τα βασικά συμπτώματα

Σύμφωνα με την Ρούμπι Ρότζερς τα τέσσερα βασικά συμπτώματά της ήταν:

  • Έντονος πόνος στην κοιλιά
  • Συμπτώματα ασθένειας – αδιαθεσίας
  • Ανεξήγητη απώλεια βάρους
  • Απώλεια όρεξης ή αίσθημα κορεσμού που οδηγεί τον ασθενή να μην τρώει καθόλου

Τελικά, τα συμπτώματά της έγιναν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα.

«Με πήραν στα σοβαρά μόνο δεν μπορούσα να περπατήσω και να μιλήσω και ούρλιαζα ξανά από τον πόνο. Έκανα αξονική και μου είπαν ότι έχω καρκίνο του εντέρου», ανέφερε η 28χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που της είπαν ότι η ασθένειά της είναι ανίατη, η κοπέλα υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.