ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής για την Υγεία (βίντεο)

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής για την Υγεία (βίντεο)

Η σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία είχε αρκετές ένταση λαο φωνές.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είχε στιγμές έντασης με τον Αντώνη Μπαλωμενάκη αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ «λάδι στη φωτιά» έριξε η παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς γαιδούρια τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Μόλις με είπαν γαιδούρι.

Αντώνης Μπαλωμενάκης: Βλέπετε που ειπα ότι θα πέσουμε σε παγίδα.

Εύη Χριστοφιλοπούλου (προς τον Βέττα): Την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον ΕΟΠΠΥ και άλλα πολλά τα έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ντροπή και αίσχος να μιλάτε έτσι

Αργότερα, ο κ. Γεωργιάδης «συνεπλάκη» φραστικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την τιμή πλειστηριασμού του Ερρίκος Ντύναν.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είσαι άσχετος.

Ηλίας Κασιδιάρης: Λες βλακείες και ψέματα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ναι μωρέ θα πάω κατευθείαν Κορυδαλλό.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε στιγμές έντασης με τον Αντώνη Μπαλωμενάκη.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε» είπε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της επιτροπής ο οποίος διέκοπτε κατ΄ εξακολούθηση τον μάρτυρα. «Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου για να ντρέπομαι» απάντησε εκείνος

«Κερασάκι» ήταν η στιχομυθία του αντιπρόεδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της επιτροπής Αντώνη Μπαλωμενάκη και τον Σπύρο Λάππα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Να σταματήσουμε να πάω τουαλέτα.

Αντώνης Μπαλωμενάκης: Να διακόψουμε για πέντε λεπτά.

Σπύρος Λάππας: Θα σας κάνω μια ερώτηση αλλά θα σας δυσχεράνω την ούρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.