Θεσσαλονίκη: Νέα αναβολή στη δίκη του ψυκτικού για τη δολοφονία της 63χρονης (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νέα αναβολή στη δίκη του ψυκτικού για τη δολοφονία της 63χρονης (βίντεο)

Ακόμη μία αναβολή, έλαβε η δίκη του ψυκτικού ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, έπειτα από καυγά που είχαν μεταξύ τους σχετικά με την συντήρηση του κλιματιστικού της.

​Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, διότι δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν στη σημερινή δίκη η κόρη και γιος της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί ότι η κόρη της 63χρονης είναι η βασική μάρτυρας, καθώς είναι εκείνη που βρήκε τη μητέρα της μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά.

​Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Νίκος Διαλυνάς δήλωσε ότι “η υπόθεση αναβλήθηκε διότι δεν μπόρεσαν να παραστούν τρεις μάρτυρες κατηγορίας και συγκεκριμένα τα δύο παιδιά του θύματος και ένας ακόμη μάρτυρας που τους ήθελε η υπεράσπιση και γι’αυτό συνηγορήσαμε και εμείς στην αναβολή της υπόθεσης γιατί κρίναμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία τους”.

“Από εδώ και πέρα πλέον θα ξαναπροσδιοριστεί η δίκη από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών και υπολογίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάλι δικάσιμο”, συμπλήρωσε ο κ. Διαλυνάς και πρόσθεσε ότι “πρόκειται για μία δίκη με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας έχει εξεταστεί ο κατηγορούμενος όχι μόνο από ψυχιάτρους αλλά και από νευρολόγους”.

“Για πρώτη φορά στα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα ψάχνει το δικαστήριο και έψαξε και η ανακρίτρια αν υπάρχει και κάποια νευρολογική βλάβη κυρίως στον εγκέφαλο και συγκεκριμένα στο τμήμα το οποίο ελέγχει τα συναισθήματά και τις αναστολές, διότι όπως γράφει και στη διάταξη της δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς ένας νομοταγής και φιλήσυχος πολίτης έφτασε στο σημείο να διαπράξει αυτό το έγκλημα”, εξήγησε ο δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.