ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επίθεση σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα: «Έσπαγε το λεωφορείο με μένος και φώναζε ότι θα σκοτώσει κόσμο» λέει ο οδηγός

«Προσπάθησα να τον ηρεμήσω»

Επίθεση σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα: «Έσπαγε το λεωφορείο με μένος και φώναζε ότι θα σκοτώσει κόσμο» λέει ο οδηγός

Άγρια επίθεση σημειώθηκε σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα όταν ένας εξαγριωμένος επιβάτης έσπασε τα τζάμια και φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους».

«Γίνεται η παρεξήγηση, κατεβαίνει ο άνθρωπος από το λεωφορείο, το λεωφορείο είναι γεμάτο με κόσμο», λέει στο Star o οδηγός του και προσθέτει: «Προσπαθώ να τον ηρεμήσω αλλά εκείνος δεν ηρεμεί. Πηγαίνει μπροστά στο αυτοκίνητο, τραβάει και σπάει κυριολεκτικά όλους τους υαλοκαθαριστήρες και αρχίζει και χτυπάει το αυτοκίνητο παντού».

Τόσο εκείνος όσο και οι επιβάτες του λεωφορείου έζησαν τον τρόμο, βλέποντας να εκτυλίσσονται μπροστά τους σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία. «Και στο πλάι πήγε αλλά με μίσος», συνεχίζει ο οδηγός του λεωφορείου για να συμπληρώσει: «Συνέχιζε να σπάει το λεωφορείο με τυφλό μένος. Φώναζε ότι θα σκοτώσει τους οδηγούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την περιγραφή του, επειδή ο δράστης είχε κάνει νόημα και σε άλλα λεωφορεία που δεν σταμάτησαν για να επιβιβαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.