ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αποκλεισμός του Ναδάλ στο Wimbledon – Χτύπησε το κεφάλι του πριν τον αγώνα (βίντεο)

Αποκλεισμός του Ναδάλ στο Wimbledon – Χτύπησε το κεφάλι του πριν τον αγώνα (βίντεο)

Ο Ζιλ Μιούλερ από το Λουξεμβούργο, σταμάτησε χθες την διαδρομή του Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon, στερώντας έτσι από τον Ισπανό νικητή του Roland Garros, την κατάκτηση του τρίτου τίτλου του στο βρετανικό τουρνουά.

«Ήμουν έτοιμος για μεγάλα πράγματα, έτσι έχασα την ευκαιρία», είπε ο μετά το τέλος του αγώνα που είχε διάρκεια σχεδόν πέντε ώρες. «Έδωσα ό,τι είχα, με ένταση, πάθος και μια πολύ καλή στάση. Έφτασα στο όριο,αγωνίστηκα καλά», πρόσθεσε το πρώην Νο1 στον κόσμο.

«Τα έδωσα όλα στο γήπεδο. Είμαι λυπημένος γιατί είμαι έξω από το Wimbledon, αλλά η ζωή συνεχίζεται και έχω μια πολύ καλή χρονιά. Τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσω, να κάνω διακοπές και στη συνέχεια να συνεχίσω την δουλειά μου».

Ο Ναδάλ, ο οποίος κέρδισε 15 Grand Slam, τόνισε ότι δεν ήταν καλός στα δύο πρώτα σετ. «Δεν έπαιξα το καλύτερα τένις μου στα δύο πρώτα σετ, έκανα λάθη. Όμως στη συνέχεια αγωνίστηκα με μεγάλη αποφασιστικότητα, με πάθος και με πίστη για να κερδίσω».

Στιγμή γέλιου χάρισε στους τηλεθεατές ο Ράφα Ναδάλ, πριν μπει στο court για τη μάχη του με τον Ζιλς Μίλερ.

Χωρίς να προσέξει που στεκόταν, ο Ναδάλ θέλησε να κάνει κάποια αλματάκια με συνέπεια να χτυπήσει το κεφάλι του στο ταβάνι.

Βλέποντας μάλιστα την κάμερα μπροστά του, ξέσπασε σε γέλια προφανώς από αμηχανία. Βέβαια αρκετή ώρα αργότερα, τα γέλια εξαφανίστηκαν μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Wimbledon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Sporf/status/884437763948507137

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.