ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Έχω βαρεθεί να βλέπω να παίζει ο Παναθηναϊκός με 10 και 9 παίκτες»

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Έχω βαρεθεί  να βλέπω να παίζει ο Παναθηναϊκός  με 10 και 9 παίκτες»

Μετά το τέλος του αθηναϊκού ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι έχει βαρεθεί να παίζει η ομάδα του με 10 και 9 παίκτες.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, υποστηρίζοντας ότι μέχρι την αποβολή του Ινσούα, ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Για την εικόνα του ματς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Εμείς μπήκαμε καλά στο ματς, θέλαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και να του δημιουργήσουμε έξτρα άγχος και πίεση. Δεν κάναμε όμως γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε και σε μια φάση που ξέραμε, με την κίνηση του Αραούχο στον χώρο, δεχθήκαμε το γκολ».

Για την απόδοση της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Εμείς θέλουμε να πάμε ως ομάδα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια ως το τέλος. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟ είναι ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους, δεν περιμέναμε σήμερα για να το μάθουμε. Αφού δεν σέβονται εμάς, ας σεβαστούν αυτή τη φασαρία που γίνεται το τελευταίο διάστημα με τις γκρίνιες.

Συγχαρητήρια ξανά στην ΑΕΚ. Εμείς παίζουμε μόνο για μας και για κανέναν άλλον. Δυστυχώς με τις κάρτες θα έχουμε κι άλλα προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν η αποβολή του Ινσούα άλλαξε την εικόνα του ματς: «Ήταν φανερό αυτό. Ήμασταν μέχρι τότε καλύτεροι στο γήπεδο. Άλλο να παίζεις με δέκα παίκτες. Έχω βαρεθεί από τότε που είμαι στον ΠΑΟ να παίζω με δέκα και εννιά παίκτες. Δεν λέω για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, λέω για εμάς σαν Παναθηναϊκός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.