ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παναθηναϊκός: «Εμείς δεν βάζουμε τον προπονητή μας να δυναμιτίσει το κλίμα»

Παναθηναϊκός: «Εμείς δεν βάζουμε τον προπονητή μας να δυναμιτίσει το κλίμα»

O Παναθηναϊκός απάντησε στην «ερυθρόλευκη» θέση, τονίζοντας πως στο «τριφύλλι» δεν βάζουν τον Τσάβι Πασκουάλ να κάνει δηλώσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα, σε αντίθεση με όσα πράττουν στον Ολυμπιακό.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός νωρίτερα στάθηκε στις δηλώσεις του Πασκουάλ για τη διαιτησία του Game 4 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Πριν βγάλουν ανακοινώσεις, θα πρέπει να μιλάνε με τον προπονητή τους. Είναι προφανές ότι δεν τον είχαν ενημερώσει τι πρέπει να πει, γιατί στη συνέντευξη Τύπου έκανε παράπονα για τους παίκτες του που έδωσαν 14-16 βολές χωρίς λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν ούτε το 60-40 υπέρ τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «πράσινη» απάντηση ήταν άμεση, αφού στο «τριφύλλι» σχολίασαν: «Μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν βάζουμε τον προπονητή μας να κάνει δηλώσεις για να δυναμιτίσει το κλίμα, όπως κάνουν εκείνοι με τον δικό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.