ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σκηνές… απείρου κάλλους στο Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά: Άγριο ξύλο σε βοηθό (βίντεο)

Σκηνές… απείρου κάλλους στο Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά: Άγριο ξύλο σε βοηθό (βίντεο)

Σκηνές… απείρου κάλλους ανάμεσα σε Εδεσσαϊκό και Γιαννιτσά, για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1, αλλά υπήρξε και… τρίτο ημίχρονο, στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Κι αυτό γιατί ο α’ βοηθός Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) υπήρξε θύμα επίθεσης από έναν άνδρα σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ο μακεδόνας επόπτης δέχτηκε μία κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του προσωρινά κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή των φιλοξενούμενων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο φερόμενος δράστης ήταν αρχικά άγνωστος στη διαιτητική ομάδα, αλλά κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, Νίκο Κανάνη, το όνομα του οποίου κι αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

Μετά το συμβάν, εμφανίζεται, μάλιστα, κι ο ίδιος να επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα επίσης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού δεν θέλησε επίσημα να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα άνθρωποι της γηπεδούχου ανέφεραν, πάντως, πως ο βοηθός δεν χτυπήθηκε αλλά μόνο απωθήθηκε ελαφρώς, α συμπληρώνοντας πως εάν χτύπησε αυτό συνέβη λόγω του συνωστισμού που υπήρχε στον διάδρομο των αποδυτηρίων

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.