ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μ.Τεντόγλου: «Το αφιερώνω σε όλη την Ελλάδα που με στηρίζει και με είδε σήμερα» (βίντεο)

Μ.Τεντόγλου: «Το αφιερώνω σε όλη την Ελλάδα που με στηρίζει και με είδε σήμερα» (βίντεο)

Με άλμα στα 8.38μ. ο Μίλτος Τεντόγλου στα 20 του χρόνια κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, με τον πρωταθλητή από τα Γρεβενά να λάμπει από χαρά, αλλά να παραμένει προσγειωμένος και να μην ξεχνά αυτούς που τον έχουν στηρίξει.

«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στον προπονητή Γιώργο Πομάσκι, αλλά και στον πρώτο μου προπονητή μου από τα Γρεβενά τον Βαγγέλη Παπανίκο, ο οποός ήρθε σήμερα εδώ για να μου συμπαρασταθεί. Επίσης το αφιερώνων σ όλη την Ελλάδα που με στηρίζει και με είδε σήμερα», ήταν το πρώτο του σχόλιο στη μεικτή ζώνη.

Λίγο αργότερα κι αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή απονομής των μεταλλίων μιλώντας στην ΕΡΤ παραδέχθηκε ότι:

«Ο στόχος ήταν να κάνω άλμα πάνω από τα 8.30 γιατί το είχα αυτό το άλμα κι έστω και αργά το βρήκα. Ο στόχος μου ήταν και να νικήσω και να κάνω ένα μεγάλο άλμα. Τα άκυρα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με πεισμώνουν και με κάνουν να θέλω καλύτερα άλμα στα συνέχεια»

Ο Τεντόγλου εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν τα έχασε όταν κάποια στιγμή βρέθηκε 2ος.
Όταν ο Σουηδός έκανε 8.17 είπα από μέσα μου ‘μπράβο του’ και ήταν ένα κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο… Απ’ ότι φάνηκε η πίεση με βοηθάει να λειτουργώ καλύτερα και δεν αγχώνομαι όταν κάποιος κάνει μια καλύτερη επίδοση από εμένα»

Κι αν το χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού ήταν μια μεγάλη επιτυχία, για τον ίδιο από δω και πέρα υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά.

«Τις δυνατότητες μου τις ήξερα οπότε περίμενα αυτό το άλμα και πλέον συνεχίζουμε για τον ανοικτό… Τώρα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά κι ήδη έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τον κόουτς ότι θα αλλάξουμε επίπεδο».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.