ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με το νέο χορηγό του Άρη: Ποιός είναι και τί απάντησε;

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με το νέο χορηγό του Άρη: Ποιός είναι και τί απάντησε;

Έντονα αντέδρασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν έμαθαν πως η εταιρία «Μαλαματίνα» θα γίνει για πρώτη φορά, χορηγός του Άρη.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν άμεσα στα social media, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως τα προηγούμενα χρόνια, συχνά ακουγόταν το σύνθημα «ΠΑΟΚ, Ρετσίνα, Μαλαματίνα», ενώ καθιερωμένο ποτό των ΠΑΟΚτζήδων ήταν το «Τούμπα Λίμπρε», δηλαδή ρετσίνα και κόλα. Επίσης, η Μαλαματίνα είχε γίνει αντικείμενο συνθήματος σε βάρος του ΠΑΟΚ από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.