ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποχωρεί από την αγορά της Ρωσίας η Inchcape με τις δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Η Inchcape έχει στην κατοχή της δεκάδες αντιπροσωπείες μεταξύ των οποίων και την Toyota Hellas

Αποχωρεί από την αγορά της Ρωσίας η Inchcape με τις δεκάδες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Η Inchcape, η μεγάλη εταιρεία (εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου) με εκατοντάδες αντιπροσωπείες στην κατοχή της, αποφάσισε να αποχωριστεί μια και καλή τις οικονομικές της δραστηριότητες στη Ρωσία.

Η πολυεθνική που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία είχε στην κατοχή της τις αντιπροσωπείες των BMW, Toyota και Jaguar Land Rover στη Ρωσία, αποκομίζοντας τζίρο ύψους 800 εκ. ευρώ κάθε χρόνο, που αποτελούσε και το 10% του συνολικού της τζίρου. Εντούτοις προτίμησε να πουλήσει τις μετοχές της έναντι μόλις 76 εκ. ευρώ και μάλιστα με τμηματική εξόφληση σε διάστημα πέντε ετών.

Η Inchcape που κλείνει φέτος 175 χρόνια ζωής θα χάσει από αυτή την ιστορία συνολικά 260 εκ. ευρώ, τα μισά και παραπάνω εκ των οποίων οφείλονται στη μετατροπή συναλλάγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγάλο deal μπορεί να προκαλεί για την ώρα οικονομική ζημιά στον βρετανικό κολοσσό, ωστόσο δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τις δράσεις του στην εν λόγο αγορά σα να μην τρέχει τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.