ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Suzuki θα παρουσιάσει το νέο Baleno στη Φρανκφούρτη (video)

Η Suzuki θα παρουσιάσει το νέο Baleno στη Φρανκφούρτη (video)

Την έκδοση παραγωγή του πρωτότυπου ΙΚ-2 θα παρουσιάσει η Suzuki στην έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα πρόκειται για τη νέα εκδοχή του Baleno.

Από την πρώτη φωτογραφία αλλά και το βίντεο που έδωσε η ιαπωνική εταιρεία στη δημοσιότητα βλέπουμε ένα σύγχρονο μεν αλλά όχι καινοτόμο σχήμα, που δίνει έμφαση, χάρη και στο μεγάλο μεταξόνιό του των 2,52 μέτρων, στους χώρους στο εσωτερικό του.

Πέρα από το μεταξόνιο του Baleno δεν θα διαφοροποιείται και στο μήκος σε σχέση με το ΙΚ-2, οπότε θα είναι λίγο παραπάνω από τα 4 μέτρα, 4,023 για την ακρίβεια, ενώ η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει σίγουρα και τον ολοκαίνουργιο 1.0 Boosterjet, με turbo και άμεσο ψεκασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.