ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Καρφιά» Σ.Καψώχα: «Στην ΕΡΤ είναι σαν να έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης» (φώτο)

«Καρφιά» Σ.Καψώχα: «Στην ΕΡΤ είναι σαν να έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης» (φώτο)

Η προπαγανδιστική λογική του εν λόγω διδύμου Ακριβοπούλου-Καψώχα, είχε ξεπεράσει κάθε όριο, όπως παραδέχονται πλέον και στελέχη της Αγίας Παρασκευής. Τόσο η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τα σχόλια και την καταφανώς μεροληπτική υπέρ της κυβέρνησης «Δεύτερη Ματιά» όπως και ο σχολιαστής Σωτήρης Καψώχας είχαν βρεθεί στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης πολλές φορές. Μάλιστα, τα σχόλια Καψώχα, είχαν αποτελέσει την αιτία του εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ και αυτό τον οδήγησε οριστικά εκτός καναλιού.

Με πρόσχημα την «αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα» η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως πλέον την θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», παίρνει ο Νίκος Μερτζάνης, ενώ ο Σωτήρης Καψώχας έμεινε εκτός κρατικού καναλιού.

Με σημερινή ανάρτησή του στο facebook ο σχολιαστής επιχειρεί έμμεσα να ρίξει τις ευθύνες για την απόλυσή του από το κρατικό κανάλι στο μεταβατικό κλίμα που επικρατεί εν όψει της …εκλογικής νίκης της ΝΔ!

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.