ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Α.Γεωργιάδης στηρίζει Κ.Κυρανάκη «Έχει δώσει μάχες – Πάσχουμε από έλλειμμα αλληλεγγύης στη ΝΔ»

Ο Α.Γεωργιάδης στηρίζει Κ.Κυρανάκη «Έχει δώσει μάχες – Πάσχουμε από έλλειμμα αλληλεγγύης στη ΝΔ»

Δεν λέει να τελειώσει ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ με αφορμή το μπάρμπεκιου δίπλα σε στρατόπεδο αλλοδαπών.

Επι του θέματος τοποθετήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αν και έμμεσα στήριξε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στήριξε τον βουλευτή του νότιο τομέα της Αθήνας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, επισημαίνοντας το δικαίωμα των στελεχών της ΝΔ να έχουν τις απόψεις τους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιώργου Κουμουτσάκου- που αποδοκίμασαν τις δηλώσεις Κυρανάκη για το προσφυγικό- ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε ένα κοινό- βέβαια- πλαίσιο υπό τον αρχηγό, ενώ πρόσθεσε ότι μολονότι η ΝΔ κυριαρχεί σε σχέση με την αριστερά, σε επίπεδο ιδεών, στελεχών και διαχείρισης, «πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας ότι ο κ. Κυρανάκης «είναι ένας νέος συνάδελφος που εξελέγη με μεγάλη άνεση στην περιφέρειά του, στην πρώτη υποψηφιότητά του και έχει δώσει μάχες για να είμαστε σήμερα εδώ». Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απαντώντας στην τοποθέτηση του Χρήστου Γιαννούλη για τα μπάρμπεκιου δίπλα σε αλλοδαπούς είχε πει: «Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.