ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Βαρεμένος: «Οι εξελίξεις στην Τουρκία δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι»

Γ.Βαρεμένος: «Οι εξελίξεις στην Τουρκία δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι»

Προβληματισμό για τις εξελίξεις στην Τουρκία εξέφρασε ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος χαρακτήρισε κρίσιμη την παρούσα συγκυρία. «Τώρα βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και το ερώτημα είναι αν οι εξελίξεις στην Τουρκία θα επηρεάσουν και την πορεία του Κυπριακού», ανέφερε. Οι συνομιλίες, σημείωσε, είχαν δημιουργήσει ελπίδες και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί δεν υπάρχει άλλος κοινά αποδεκτός δρόμος για την επίλυση του Κυπριακού», επισήμανε ο κ. Βαρεμένος.

Ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για την αυριανή θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής, συναντήθηκε το απόγευμα με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, με τον οποίο, όπως είπε, συζήτησαν ενδιαφέροντα θέματα σε συνάρτηση και με τις εξελίξεις στην Τουρκία. «Ο Αρχιεπίσκοπος έχει τις δικές του απόψεις, μπορεί να μην συγκλίνουμε σε όλα, αλλά πάντα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων, ιδιαίτερα σε μια συγκυρία όπως αυτή», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βαρεμένος παρέστη απόψε σε εκδήλωση για τους αγνοουμένους, ενώ το πρωί κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή αξιωματικών και οπλιτών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.