ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φώφη Γεννηματά για καταγγελίες Καμμένου: Επιτέλους υπάρχει ένας εισαγγελέας;

Φώφη Γεννηματά για καταγγελίες Καμμένου: Επιτέλους υπάρχει ένας εισαγγελέας;

«Επιτέλους υπάρχει ένας εισαγγελέας να παρέμβει;» διερωτήθηκε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου περί παρεμβάσεων συμβούλων του Πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη.

Ζητώντας τον λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή ομιλία του στη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η κ. Γεννηματά είπε απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα:

«Πρώην συνεργάτες είναι σήμερα ‘καμένοι’ γιατί τόλμησαν να συνεργαστούν μαζί σας… Ο κ. Αλαβάνος, ο κ. Βαρουφάκης, τώρα ο κ. Καμμένος… Ο κατάλογος μακραίνει διαρκώς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε επίσης ότι «η καταψήφιση της Συμφωνίας είναι πράξη εθνικής ευθύνης» γιατί «δεν προστατεύει τα συμφέροντα του τόπου» και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό: «Με την Κεντροαριστερά δεν θα τα βγάλετε πέρα… γυρίζει εναντίον σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.