ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θεσσαλονίκη: Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συμβασιούχοι του ΟΤΑ

Θεσσαλονίκη: Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συμβασιούχοι του ΟΤΑ

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ως εκ τούτου η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μέσω ανακοίνωσης ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης ενημερώνει πως οι συμβασιούχοι θα απέχουν από την εργασία τους στις 3, 4 και 5 Ιουνίου, διεκδικώντας «την παραμονή τους στη δουλειά και τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου».

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος για τον τομέα της καθαριότητας, Θωμάς Ψαρράς, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να επιδείξουν κατανόηση και να συνδράμουν, ώστε να μη γεμίσουν οι δρόμοι με σκουπίδια.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, διότι μιλάμε για περίπου 650 άτομα, το 75% του συνόλου των εργαζομένων της καθαριότητας. Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μην υπάρχουν προβλήματα. Παρακαλώ τους δημότες να συνεργαστούν και να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους όταν βλέπουν τους κάδους γεμάτους» δήλωσε ο κ.Ψαρράς.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, καθημερινά στους δρόμους της πόλης συγκεντρώνονται περίπου 400 έως 420 τόνοι απορριμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ανακυκλώσιμων υλικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Thestival

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.