ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γουίλσον Ρούζβελτ Ζέρμαν: Απεβίωσε ο πρώην μπάτλερ του Λευκού Οίκου

Γουίλσον Ρούζβελτ Ζέρμαν: Απεβίωσε ο πρώην μπάτλερ του Λευκού Οίκου

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην μπάτλερ του Λευκού Οίκου, Γουίλσον Ρούζβελτ Ζέρμαν, ο οποίος είχε υπηρετήσει 11 Αμερικανούς προέδρους. Ήταν 91 ετών και είχε προβληθεί από κορωνοϊό.

Ο άνδρας προσελήφθη στον Λευκό Οίκο το 1957 από τον Ντουάιτ Άιζενχαουερ στο τμήμα καθαριότητας και πήρε προαγωγή σε μπάτλερ από τον Τζον Φ. Κένεντι. Έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Με την καλοσύνη και τη φροντίδα του ο Γουίλσον Ζέρμαν βοήθησε επί δεκαετίες να κάνει σπίτι τον Λευκό Οίκο για τις προεδρικές οικογένειες, περιλαμβανομένης και της δικής μας” είπε η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και πρόσθεσε: “Η προσφορά του σε άλλους, η προθυμία του να πάει πέρα και πάνω για την πατρίδα που αγαπούσε και όλους αυτούς τις ζωές των οποίων άγγιζε, είναι μια κληρονομιά που αξίζει στο γενναιόδωρο πνεύμα του. Ήμασταν τυχεροί να τον γνωρίσουμε. Ο Μπαράκ και εγώ στέλνουμε την ειλικρινέστατη αγάπη μας και τις προσευχές μας στην οικογένειά του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.