ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Kanye West ζητά χρήματα από τον Ζούκερμπεργκ στο twitter (φωτό)

Ο Kanye West ζητά χρήματα από τον Ζούκερμπεργκ στο twitter (φωτό)

Ηταν να μην αποκαλύψει ο Kanye West πόσα χρωστάει. Τώρα, δεν «κολλάει» σε τίποτα. Δεν διστάζει καν να… παρακαλάει δημόσια για λεφτά.

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο Twitter την Κυριακή ότι χρωστάει 53 εκατομμύρια δολάρια. Λίγες ώρες αργότερα, άρχισε να παρακαλάει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στις «ιδέες του», όπως έγραψε στο ίδιο μέσο.

Δηλώνοντας ότι είναι ο «κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών»- κάτι που συνηθίζει να λέει δημόσια- ο ράπερ έχει… βομβαρδίσει τις τελευταίες ώρες τον ιδρυτή του Facebook, ελπίζοντας ότι θα επενδύσει τελικά σε εκείνον.

Μάλιστα, κάποια στιγμή έγραψε στον Ζούκερμπεργκ «Ξέρω ότι είναι τα γενέθλιά σου σήμερα, σε παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο αύριο», αν και ο ιδρυτής του Facebook έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου! Συνέχισε καλώντας τον κόσμο να γράψει σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί για το αίτημά του, προκειμένου να εισακουστεί από τον Ζούκερμπεργκ, ενώ συνέχισε τα παρακάλια με αναρτήσεις όπως «Μαρκ, δημόσια ζητάω τη βοήθειά σου».

Πάντως, προφανώς επειδή δεν ήταν σίγουρος ότι θα πείσει τον Ζούκερμπεργκ- ή επειδή χρειάζεται περισσότερα χρήματα- ζήτησε βοήθεια και από τον εκτελεστικό διευθυντή της Alphabet- της μητρικής εταιρείας της Google- τον Λάρι Πέιτζ. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να γράψει στον τελευταίο ότι το να δώσει χρήματα σε εκείνον θα είναι πιο εποικοδομητικό από το να ανοίξει ένα σχολείο στην Αφρική!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς από τους δύο τους δεν έχει απαντήσει στον ράπερ έως τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.