ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο ελληνικής καταγωγής star του Hollywood John Stamos στην χιονισμένη Αθήνα (φωτό)

Ο ελληνικής καταγωγής star του Hollywood John Stamos στην χιονισμένη Αθήνα (φωτό)

Ο ελληνικής καταγωγής, διάσημος star του Hollywood, John Stamos, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε την Ακρόπολη και έβγαλε φωτογραφίες με φόντο τον Παρθενώνα. Ο ίδιος ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook και οι εικόνες της Ελλάδας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

Η βόλτα του John Stamos στην Αθήνα δεν τελείωσε εκεί. Ο ηθοποιός περπάτησε στην πόλη και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες, με το χιόνι να δίνει μια μαγική όψη στην εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.