ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συνελήφθη ο εφοπλιστής γόης και παίχτης του “Game of Love” Γιάννης Λεβεντάκης 

Συνελήφθη ο εφοπλιστής γόης και παίχτης του “Game of Love” Γιάννης Λεβεντάκης 

Σε μπελάδες μπήκαν γνωστός εφοπλιστής με τον γιο του και γνωστό παίχτη ριάλιτι. Ο λόγος για τον Γιάννη Λεβεντάκη από το “Game of Love” που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και μια φίλη στην περιοχή της πλατείας Θεάτρου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άντρες τα έβαλαν με αστυνομικούς, τους χτύπησαν και κατέληξαν στο κρατητήριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εφοπλιστής και ο γιος του διασκέδαζαν μαζί με μια φίλη τους στην περιοχή της πλατείας Θεάτρου στην Πειραιά. Η φίλη τους είχε μαζί της και τον σκύλο της, τον οποίο ωστόσο προτίμησε να αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό της. Κάποιος διερχόμενος είδε ότι τον σκύλο που ήταν ανήσυχος και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό Φίλωνος και, όπως ισχυρίζονται, όταν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά.

Μιλώντας σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Λεβεντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο, πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της έκανε φασαρία. Βγήκε έξω τρομαγμένη και φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί. Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια…”

Και συμπλήρωσε: “Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως… ότι έγινε χαμός!Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο!”.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Γιώργος Λεβεντάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου ως «ο νέος έρωτας της lady».

Ωστόσο στον Πειραιά ο κ. Λεβεντάκης ήταν γνωστός για την επιχειρηματική του δράση. Μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας εκεί που όπως δήλωσε τον περασμένο Αύγουστο θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Αυτοδημιούργητος χωρίς η οικογένειά του να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ναυτιλιακά κατάφερε να αποκτήσει υδροφόρες, καταμαράν και ένα επιβατηγό τα οποία δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό. Οι υδροφόρες του είναι εκείνες που μεταφέρουν νερό σε Αίγινα και Αγκίστρι. Κι όλα αυτά όταν σε ηλικία 33 ετών πέρασαν στα χέρια του μετοχές ενός πλοίου.

Ο Γιάννης ο οποίος αποφοίτησε από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και ήδη έχει αναλάβει νευραλγικό πόστο στην ναυτιλιακή του πατέρα του. Έχει συνδέσει το όνομά του και με το ριάλιτι «αγάπης» Game of love εκεί που κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο του Ναυπλίου γινόταν μήλον της έριδος για τις γυναίκες του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Λεβεντάκης είχε σχέση με την Στέλλα Μιζεράκη παίκτρια του Power of love. Ο 31χρονος είχε μπει στο ριάλιτι με σκοπό να …εκδικηθεί την ξανθιά σύντροφό του και μάλιστα παρουσιάστηκε με την τότε σύντροφό του Μικαέλα από τη Μολδαβία. Στο παιχνίδι όμως, στο οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε μπει με στρατηγική για το έπαθλο, «ερωτεύτηκε» άλλη παίκτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.