ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίκυ Καγιά: «Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα στο Instagram» (βίντεο)

Βίκυ Καγιά: «Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα στο Instagram» (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως όταν είχε ξεκινήσει το Greece’s Next Top Model, είχε λάβει «πολλά υβριστικά μηνύματα» στο Instagram για τις υποψήφιες που «έκοβε» στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Σε σειρά ερωτήσεων για την προσωπική της ζωή κλήθηκε να απαντήσει η Βίκυ Καγιά, στο πλαίσιο της εκπομπής «After Dark» και στον Θέμη Γεωργαντά.

Στο ερώτημα εάν έχει λάβει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram, η Βίκυ Καγιά απάντησε αρνητικά. Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς επισήμανε ότι την ίδια απάντηση έδωσε και η Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Ίσως επειδή είμαστε μαμάδες, ποτέ δεν τολμάνε».

«Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το Next Top Model. Γιατί περάσαμε τη μία κι όχι την άλλη. Μόνο αυτά», διευκρίνισε η μία εκ των κριτών στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων.

Επίσης, κλήθηκε να βάλει σε σειρά προτίμησης το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο. «Εάν με ρώταγες πριν 4 χρόνια θα στα έλεγα αλλιώς. Ο ύπνος δεν υπάρχει πια», διευκρίνισε γελώντας η Βίκυ Καγιά.

Έτσι, όπως εξήγησε, η σειρά είναι «σεξ, φαγητό, ύπνος» διότι πλέον «με τα παιδιά, τρώω ό,τι βρω».

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς τής ζήτησε να συμπληρώσει τη φράση: «Ο Ηλίας κάνει το καλύτερο…» αναφερθείς με τον τρόπο αυτό στον σύζυγο της παρουσιάστριας, Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά σε εμφανή αμηχανία απάντησε: «Ο Ηλίας κάνει το καλύτερο… μπιπ». Εξήγησε ότι είναι μια από τις τρεις προαναφερθείσες απολαύσεις, συμπληρώνοντας με νόημα πως «δεν είναι το φαγητό, είναι… το γλυκό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.