Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου – Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα»

Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου – Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα»

Η γνωστή ηθοποιός Τάνια Τρύπη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της που ακολουθεί τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και σε μια δήλωση που προσφάτως είχε κάνει και συζητήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα όμως παιδί γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά».

«Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.