ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτή είναι η δικηγόρος που βγάζει όλα τα διαζύγια επωνύμων στο Χόλιγουντ [φωτό]

Αυτή είναι η δικηγόρος που βγάζει όλα τα διαζύγια επωνύμων στο Χόλιγουντ [φωτό]

Η 47χρονη Laura Wasser, είναι συνέταιρος στο οικογενειακό δικηγορικό γραφείο Wasser, Cooperman & Mandles στο Λος Άντζελες, το οποίο ξεκίνησε από τον πατέρα της, Dennis Wasser, το 1976 και ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε πολυεκατομμυριούχους, αθλητές και διασημότητες για να παντρευτούν ή να πάρουν διαζύγιο.

Η Laura πάντα χαμογελαστή, έχει πυκνά, καστανά μαλλιά, και αν και μικροκαμωμένη, είναι πολύ ισχυρή. Είναι μια πανέξυπνη και δαιμόνια γυναίκα που κάνει στην κυριολεξία θαύματα μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

feat divorce11 03

Όταν ο πατέρας τής έδινε το όνομά της, η μοίρα της έμοιαζε προδιαγεγραμμένη. Laura Allison Wasser. Τα αρχικά σχηματίζουν τη λέξη LAW (νόμος). Έτσι η Laura Wasser δε θα μπορούσε να μη γίνει δικηγόρος. Και μάλιστα η πιο… λαμπερή!

Στο πελατολόγιο της Wasser περιλαμβάνονται η πρόσφατα αιτούσα διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, η Denise Richards (Charlie Sheen), Nick Lachey (Jessica Simpson), Stevie Wonder, Maria Shriver (Arnold Schwarzenegger) και τουλάχιστον τρεις Kardashians.

Η Wasser χρεώνει 850 δολάρια την ώρα, απαιτεί 25.000 δολάρια προκαταβολή και σπάνια αντιπροσωπεύει ανθρώπους που διαθέτουν λιγότερο από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι μια από τους κορυφαίους δικηγόρους σε ότι αφορά «μάχες» για επιμέλεια και τεστ πατρότητας και έχει μετατρέψει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια εταιρεία 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων και μία εκ των πιο επικερδών στον τομέα της.

Οι διάσημοι πελάτες της αναρίθμητοι. Εκείνη όμως κρατάει το στόμα της ερμητικά κλειστό για όλες τις υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει. Οι stars θέλουν εχεμύθεια και η Laura είναι απόλυτα εχέμυθη.

feat divorce11 06

Στην πρώτη επαφή με ένα διάσημο πελάτη η Wasser λέει: «Θέλω να γνωρίζετε καλά ότι α. ο ψυχοθεραπευτής σάς κοστίζει περισσότερο από ό,τι εγώ και β. Τι να ξέρω; Είμαι μητέρα με δυο παιδιά από διαφορετικούς μπαμπάδες. Δεν είμαι το πρόσωπο που θα σας δώσει συμβουλές σχέσης…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.