ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Η πρόταση του Α.Παππά στον Τ.Καφετζή που φέρνει ανατροπή στο παιχνίδι (βίντεο)

Survivor: Η πρόταση του Α.Παππά στον Τ.Καφετζή που φέρνει ανατροπή στο παιχνίδι (βίντεο)

Ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor έκανε μία πρόταση «βόμβα» στον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ο ηθοποιός πήρε τον λόγο και όλοι έμειναν… με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας την πρόκληση που έθεσε στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Στην πραγματικότητα ο Αλέξης ζήτησε από τον Τζέιμς να βγουν στο… ντάκο και να αναμετρηθούν για να δώσουν στον κόσμο την δυνατότητα να αποδείξει ποιος παίκτης είναι πιο αγαπητός.

Ο Αλέξης Παππάς είπε συγκεκριμένα: “Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο Τζέιμς αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω Τζέιμς την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;”.

Με τον Τζέιμς να απαντάει: “Αλέξη εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα αν δε ρίσκαρα τη θέση κάποιο άλλο την ομάδα μου. Αν ήταν να βγω εγώ κι εσύ, θα το έκανα με τα χαράς, αν υπάρχει κάποια εναλλακτική εγώ είμαι μέσα”.

“Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εγώ σε ρωτάω ευθέως το μήνυμα είναι προς όλο τον κόσμο. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγούμε στον τάκο και εγώ κι εσύ”, συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

Με τον Τζέιμς να καταλήγει και να αποδέχεται την πρόταση: “Είμαι μέσα. Έχω πει ότι προτιμώ να φύγω το παιχνίδι αυτός που είμαι παρά να κάτσω και να είμαι αυτός που δεν είμαι”.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.