
Το υπουργείο Οικονομικών, με σχετική του απόφαση ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή των μειωμένων ενοικίων Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε: «Έχουμε το ζήτημα των ενοικίων και θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες για τον Ιούλιο. Παράλληλα ολοκληρώνεται η διαδικασία της διόρθωσης των ενοικίων μέχρι το τέλος Αυγούστου για να υπάρξει εκταμίευση επιπλέον πόρων μέσα στον Σεπτέμβριο».
Σημειώνεται ότι μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί για τους μήνες Ιανουάριο – Απρίλιο 2021 ή να υποβάλλουν αρχικές δηλώσεις Covid για τον Μάιο και Ιούνιο 2021 ή ακόμη και αρχικές δηλώσεις από τον Μάρτιο του 2020 αν πρόκειται για περιπτώσεις υπεκμισθώσεων ακινήτων.
Οι φορολογούμενοι έχουν λάβει μήνυμα από την ΑΑΔΕ και έχουν ενημερωθεί για τα λάθη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.