ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε προγραμματίζεται η καταβολή για τις αναστολές Μαρτίου

Μέχρι πότε η υποβολή δηλώσεων για τις αναστολές Απριλίου

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε προγραμματίζεται η καταβολή για τις αναστολές Μαρτίου

Εντός των προσεχών ημερών, προγραμματίζεται να καταβληθεί η αποζημίωση ύψους έως και 534 ευρώ, για όσους βρέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον μήνα Μάρτιο.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ενώ αναμενόταν να γίνει εντός του πρώτου 10ημέρου του Απριλίου, ωστόσο, το Υπουργείο Εργασίας τοποθετήθηκε αναφέροντας πως η πληρωμή θα λάβει χώρα είτε στις 9 Απριλίου είτε στις 12 Απριλίου..

Παρόλα αυτά το υπουργείο διευκρινίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία. Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 είναι ήδη διαθέσιμο το ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ» για την υποβολή των δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Απρίλιο.

Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 θα μπορούν να υποβάλλονται δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας, που μπορούν να αφορούν είτε όλο τον μήνα Απρίλιο, είτε μέρος αυτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από 10 Απριλίου 2021 οι επιχειρήσεις – εργοδότες θα μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, μη έχοντας τη δυνατότητα μεταβολής των δηλώσεων για χρονικό διάστημα από 1/4/2021 έως και 9/4/2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.