ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

24ωρη απεργία σήμερα σε Εφορίες, Τελωνεία και Κτηματικές Υπηρεσίες – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι

Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ.Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

24ωρη απεργία σήμερα σε Εφορίες, Τελωνεία και Κτηματικές Υπηρεσίες – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι

Λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων (ΠΟΕ-ΔΟΥ), κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου οι Δημόσιες Οικονομικές (ΔΟΥ) και Κτηματικές Υπηρεσίες.

Αφορμή για την κινητοποίηση είναι η ικανοποίηση κλαδικών αιτημάτων που αφορούν μεταξύ άλλων την πρόσληψη προσωπικού και την αναδιάρθρωση των φορολογικών υπηρεσιών.

«Οι αναδιαρθρώσεις των φορολογικών υπηρεσιών με τη δημιουργία των Ελεγκτικών Κέντρων (ΕΛΚΕ) και του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Αττικής έχουν δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση: μεγαλύτερη εντατικοποίηση στην εργασία μας, αύξηση της πίεσης και χειρότερη εξυπηρέτηση του φορολογούμενου.

Η πιθανή επέκταση αυτών των διαρθρωτικών αλλαγών στην περιφέρεια, σε συνδυασμό με τη δημιουργία Κέντρων Φορολογίας Κεφαλαίου-Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης (ΚΕΦΟΚ – ΚΕΦΟΔΕ), θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση!», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Επιπλέον, οι εφοριακοί ζητούν την πρόσληψη 2.000 ατόμων στην ΑΑΔΕ, την στελέχωση των Κτηματικών Υπηρεσιών με υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων και την παράταση για άλλα τρία χρόνια των συμβάσεων όσων έχουν προσληφθεί μέσω του Ταμείου Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.