ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Power Pass: «Κλείδωσαν» τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι – Πώς θα δείτε το ύψος της επιστροφής

Ενδεικτικό παράδειγμα ποσού επιστροφής

Power Pass: «Κλείδωσαν» τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι – Πώς θα δείτε το ύψος της επιστροφής

«Κλείδωσαν» τα ποσά που αντιστοιχούν στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση στην πλατφόρμα του Power Pass.

Όπως προκύπτει, στην εφαρμογή του Power Pass αναρτήθηκαν πλέον τα ποσά που θα λάβει κάθε πολίτης – δικαιούχος, ως αναδρομικά για τις αυξήσεις που προκάλεσε η ρήτρα αναπροσαρμογής στο διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 έως και την 31η Μαΐου του 2022.

Power Pass: Πώς θα δείτε το ποσό που θα λάβετε

Για να δείτε το ποσό που θα λάβετε από το Power Pass θα πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή μέσω του vouchers.gov.gr. Εκεί θα μπείτε στο Power Pass χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet.

Μόλις συνδεθείτε η εφαρμογή του Power Pass θα δείξει το ΑΦΜ σας (του Δικαιούχου) και θα εμφανίζει την αίτηση ως «Υπό Εκκαθάριση». Παρακάτω, βρίσκεται η Σύνοψη Εκκαθάρισης του Power Pass και το Εκκαθαρισθέν Ποσό.

Ενδεικτικό παράδειγμα ποσού επιστροφής από το Power Pass

Σε μονοκατοικία στη Νέα Σμύρνη που διαμένει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ο δικαιούχος και η σύζυγός του θα λάβουν επιστροφή 159,86 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.