ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Μάχη για τη σωτηρία καρχαρία που βγήκε στην ακτή (εικόνες)

ΗΠΑ: Μάχη για τη σωτηρία καρχαρία που βγήκε στην ακτή (εικόνες)

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία White Crest της Μασαχουσέτης στην προσπάθεια να σώσουν έναν μεγάλο λευκό καρχαρία που για άγνωστο λόγο βγήκε στην ακτή.

Χρησιμοποιώντας τα κουβαδάκια των παιδιών, οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να ρίχνουν νερό στον καρχαρία που βασανιζόταν στη στεριά, ενώ έσκαψαν κι ένα χαντάκι στην άμμο προσπαθώντας να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στη θάλασσα.

Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί και η οργάνωση Atlantic Great White Conservancy, μέλη της οποίας βοήθησαν να γυρίσει ο καρχαρίας στο νερό.

Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό για να σωθεί ο θηρευτής των θαλασσών, καθώς λίγο αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο καρχαρίας ήταν ήδη άρρωστος ή τραυματισμένος όταν τον εντόπισαν οι λουόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kasiofmgba6kasiofmgba5kasiofmgba4kasiofmgba3kasiofmgba2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.