ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Ανησυχία για τον επερχόμενο κυκλώνα – Εκκενώνονται κατοικημένες περιοχές

Ινδία: Ανησυχία για τον επερχόμενο κυκλώνα – Εκκενώνονται κατοικημένες περιοχές

Ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να πλήξει την Ινδία, με τους κατοίκους αρκετών περιοχών να εκκενώνουν περιοχές και να αφήνουν στο έλεος της κακοκαιρίας τα σπίτια τους.

Ο κυκλώνας Νιβάρ, κατηγορίας 1 (“σοβαρή κυκλωνική καταιγίδα” σε κλίμακα από το 1 έως το 5 στην κατηγοριοποίηση του Tropical Storm Risk) είναι πιθανό να προκαλέσει ζημιές σε σπίτια, να ρίξει ηλεκτροφόρα καλώδια, να ξεριζώσει δέντρα και να καταστρέψει καλλιέργειες κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Ινδίας, ανέφερε η ινδική μετεωρολογική υπηρεσία (IMD).

“Πάνω από 145.000 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε 1.516 κατασκηνώσεις βοήθειας σε όλο το κρατίδιο ως μέτρο προφύλαξης”, δήλωσε στο Ρόιτερς ο Ρ. Μο. Ουντχαγιακουμπάρ, υπουργός Διαχείρισης Καταστροφών του Ταμίλ Ναντού.

Ο Ένταπαντι Παλανισβάμι, επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, κήρυξε δημόσια αργία τη σημερινή και την αυριανή μέρα για ορισμένες περιοχές, συμβουλεύοντας τους αλιείς να μην βγουν στη θάλασσα και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιοχές μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα του κρατιδίου, Τσενάι, βίωσαν σήμερα έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.