ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H στιγμή που γάτα πηδάει από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου στο Σικάγο και φεύγει σαν να μην συνέβη τίποτα (βίντεο)

H στιγμή που γάτα πηδάει από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου στο Σικάγο και φεύγει σαν να μην συνέβη τίποτα (βίντεο)

Μια γάτα καταγράφηκε σε βίντεο να πηδάει από τον 5ο όροφο ενός φλεγόμενου κτιρίου και στη συνέχεια να φεύγει… σαν να μην συνέβη τίποτα.

Σύμφωνα με το ABC News, στελέχη της Πυροσβεστικής του Σικάγο κατέγραφαν σε βίντεο τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς σε διαμέρισμα από τους συναδέλφους τους, όταν ξαφνικά η γάτα-σούπερμαν έκανε την εμφάνισή της στο παράθυρο και πραγματοποίησε το εντυπωσιακό της άλμα.

https://twitter.com/ABC/status/1393053953982705664

Στο κλιπ που έγινε viral μπορεί να ακούσει κανείς τα φοβισμένα επιφωνήματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και φυσικά φοβήθηκε για την μαύρη γατούλα και την τύχη της. Όπως αποδείχτηκε όμως, τελικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, αφού το ευλύγιστο αιλουροειδές προσγειώθηκε στα τέσσερα πόδια του και αποχώρησε βιαστικά από το σημείο.

«Πήγε κάτω από το αμάξι μου και κρύφτηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει τον τοίχο για να ανέβει ξανά στο διαμέρισμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τοπικού σταθμού της πυροσβεστικής, Λάρι Λάνγκφορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάρη στην έγκυρη παρέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά περιορίστηκε σε ένα μόνο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο κτίριο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματίες, ούτε του ανθρώπινου είδους ούτε των υπολοίπων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.