ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Τρόμος στην άσφαλτο – Λάστιχο φεύγει από νταλίκα και σκάει στο αμάξι που ακολουθεί

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου θα παρακολουθήσετε τη τρομακτική στιγμή όπου ένα λάστιχο φεύγει από φορτηγό και πέφτει με δύναμη σε δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα το λάστιχο φεύγει από το φορτηγό πριν πέσει σε άλλο αυτοκίνητο, στην επαρχία Ουντόν Θάνι της Ταϊλάνδης, στις 17 Μάρτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το φονικό λάστιχο, αφού πρώτα χτύπησε το λευκό Honda, στη συνέχεια πετάχτηκε σε ένα Chevrolet που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και οι δύο οδηγοί μπόρεσαν να ανακτήσουν τον έλεγχο του οχήματός τους, παρά το αρχικό σοκ.

Βέβαια, το λάστιχο άφησε βαθουλώματα και γρατσουνιές στα αμάξια τους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της οδηγού του Honda, πρώτα άκουσε ένα δυνατό ήχο και μετά είδε το λάστιχο να πετάει από το φορτηγό.

«Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και ξαφνικά είδα το λάστιχο να έρχεται κατά πάνω μου. Πανικοβλήθηκα, αλλά προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να συνεχίσω να οδηγώ ήρεμη», είπε η νεαρή οδηγός.

Από την πλευρά του ο 56χρονος οδηγός του άλλου οχήματος δήλωσε ότι χτυπήθηκε αμέσως μετά από το διπλανό αυτοκίνητο και παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

«Το λάστιχο αναπήδησε στο άλλο όχημα και μετά έπεσε στο αμάξι μου. Ήταν πολύ τρομακτικό να το βλέπω να συμβαίνει ενώ οδηγούσα στο δρόμο».

Οι δύο οδηγοί ανέφεραν το συμβάν στην αστυνομία, αλλά ο οδηγός της νταλίκας είχε ήδη εξαφανιστεί από το σημείο, χωρίς να σταματήσει να ελέγξει τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελέγξαμε τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουμε το σημείο όπου κατευθύνθηκε ο οδηγός της νταλίκας, προκειμένου να μπορέσουμε να απαγγείλουμε κατηγορίες εναντίον του» σχολίασε ο εκπρόσωπος της τροχαίας της περιοχής, τονίζοντας ότι η έρευνα συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.