ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του δόκτωρ Φάουτσι είχαν Τσιόδρας & ΕΟΔΥ: Τι έρχεται για τους Έλληνες; (βίντεο)

Τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του δόκτωρ Φάουτσι είχαν Τσιόδρας & ΕΟΔΥ: Τι έρχεται για τους Έλληνες; (βίντεο)

Σε μία τηλεδιάσκεψη που προκαλεί ερωτήματα συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, καθώς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με στελέχη του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), του οργανισμού δηλαδή που μαζί με τον «σκοτεινό» Δρ. Φάουτσι, ο οποίος έχει παίξει ύποπτο ρόλο στο ξέσπασμα της πανδημίας, είναι υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις ΗΠΑ.

Επικεφαλής του CDC στην τηλεδιάσκεψη ήταν η δρ Ρεμπέκα Μάρτιν (dr Rebecca Martin), διευθύντρια του Κέντρου για την Παγκόσμια Υγεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ «Η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας του ΕΟΔΥ με το CDC για την αντιμετώπιση υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών απειλών για τη Δημόσια Υγεία».

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η «ουσιαστική συνεργασία» και τι θα προκύψει από αυτή για τους Έλληνες πολίτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), με επικεφαλής την Dr Rebecca Martin, Διευθύντρια του Κέντρου για την Παγκόσμια Υγεία, και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας του Οργανισμού με διεθνείς φορείς.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, o οποίος και παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα της επιδημιολογικής κατάστασης, τα μέτρα αντιμετώπισης και την στρατηγική που ακολουθείται αναφορικά με τη μετάδοση και τις μεταλλάξεις του ιού, καθώς και για την πρόοδο της εμβολιαστικής εκστρατείας στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για την κατάσταση στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας του ΕΟΔΥ με το CDC για την αντιμετώπιση υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών απειλών για τη Δημόσια Υγεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.