Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δωρεάν τα τεστ για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δωρεάν τα τεστ για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ!

Σε μια κίνηση που αντικατοπτρίζει τις απόψεις του και τις σταθερές του θέσεις γύρω από το θέμα του αναγκαστικού εμβολιασμού, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοι του ομίλου που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτοί τα τεστ αλλά το κόστος θα επωμιστεί η εταιρεία του!

Η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα είναι μέγα πράξη πατριωτισμού, καθώς η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να διαχωρίσει τους υπαλλήλους της «σε δύο κατηγορίες», κάτι που δεν διστάζει να κάνει η ίδια η ελληνική κυβέρνηση, με τις έμμεσες και άμεσες διώξεις κατά των μη εμβολιασμένων!

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.