Δημήτρης Κούβελας: «Από σήμερα έχω πένθος» – Ανάρτηση απάντηση του καθηγητή στα νέα μέτρα

Δημήτρης Κούβελας: «Από σήμερα έχω πένθος» – Ανάρτηση απάντηση του καθηγητή στα νέα μέτρα

Με μια ανάρτηση του στο Facebook υποδέχτηκε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα.

Ο καθηγητής που πολλές φορές έχει καταφερθεί ανοιχτά εναντίον των lockdown αλλά και της αναποτελεσματικής εμβολιαστικής εκστρατείας εκφράζοντας μάλιστα σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των εμβολίων, χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ημέρα πένθους.

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε την ανακοίνωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των άνω των 60 ετών ατόμων γράφοντας τα εξής:

«Από σήμερα έχω πένθος!

Πενθώ για την απώλεια τόσων πραγμάτων, που μου είναι αναγκαία, όσο και ο αέρας, το νερό και ο ήλιος!

Για όσα πράγματα θεωρώ ότι είναι αναγκαία, σε όλους τους ανθρώπους και σχετίζονται άμεσα με τη ζωή και όχι με τη νεκροζώντανο κατάσταση που μας έχει επιβληθεί.

Για όσα πράγματα, γενιές γενεών έχουν προσφέρει τις ζωές και τα αγαθά τους.

Άδικες θυσίες!!!

Σκεφτείτε βαθειά και ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάρτηση του υπήρξαν 5,5 χιλιάδες θετικές ανταποκρίσεις και πάνω από 700 κοινοποιήσεις. Τούτο το αναφέρουμε ως ενδεικτικό του κλίματος που αυτή την στιγμή επικρατεί στην κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.