ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Ετοιμαστείτε και για 4η δόση εμβολίου – Εξελίξεις μετά τις δηλώσεις Α.Μπουρλά

Ποιοι θα κάνουν πρώτα την τέταρτη δόση

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Ετοιμαστείτε και για 4η δόση εμβολίου – Εξελίξεις μετά τις δηλώσεις Α.Μπουρλά

Λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις του CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, ότι θα χρειαστεί και τέταρτη δόση και μάλιστα πιο νωρίς από το αναμενόμενo, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ξεκινά τις συζητήσεις για την περίπτωση χορήγησης τέταρτης δόσης του εμβολίου σε ανοσοκατεσταλμένους.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το οποίο τονίζαμε εδώ και πολλούς μήνες στο pronews.gr θα γίνει πραγματικότητα. Οι «Big Pharma» θα πιέζουν για νέες δόσεις (και περισσότερα έσοδα) και οι κυβερνήσεις θα βρίσκουν μια αφορμή για να τις επιβάλλουν (πχ. μετάλλαξη Όμικρον).

Προς το παρόν από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού ξεκαθαρίζουν ότι εάν πάμε σε σχετικές αποφάσεις για την τέταρτη δόση θα αφορά μόνο τους ανοσοκατασταλμένους και δεν θα υπάρχει επέκταση σε άλλες κατηγορίες.

Αυτό, βέβαια, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ανάλογα με την πορεία του κορωνοϊού και τυχόν νέες μεταλλάξεις του COVID-19 που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον, ενώ να θυμίσουμε ότι και για την τρίτη δόση το ίδιο διαβεβαίωναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι ο Α.Μπουρλά είπε χθες ότι «με την Όμικρον πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, διότι έχουμε ακόμη πολύ λίγες πληροφορίες. Όμως, είναι πιθανόν να χρειαστούμε (τέταρτη δόση) γρηγορότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.