ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλάζουν τα περιοριστικά μέτρα στα Ιωάννινα – «Τέλος» η καραντίνα στην Μύκονο

Αλλάζουν τα περιοριστικά μέτρα στα Ιωάννινα – «Τέλος» η καραντίνα στην Μύκονο

Μέχρι την Τρίτη 28 Απριλίου θα μείνει σε ισχύ η καραντίνα για τον κορωνοϊό που έχουν επιβληθεί για τις μετακινήσεις στη Μύκονο. Μετά την ημέρα αυτή θα ισχύουν οι γενικοί περιορισμοί που ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική καθημερινή ενημέρωση το Σάββατο για την πανδημία.

Επίσης, όπως είπε, κατόπιν συνεργασίας με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και τον δήμαρχο Ιωαννίνων, αποφασίστηκε η παράταση του μέτρου αυξημένης απαγόρευσης κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές στα Ιωάννινα έως τις 5 Μαίου, με αλλαγή των ωρών ισχύος.

Συγκεκριμένα οι περιορισμοί ξεκινούν από τις 2 έως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικότερα, το μέτρο αφορά τους δρόμους:

1. Από πλατεία Μαβίλη μέχρι τέλος ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου Ανατολής.

2. Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων .(Από τη διασταύρωση Στ. Νιάρχου έως το τούνελ Αεροδρομίου- οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου

3. Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων, στην περιοχή Φρόντζου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέτρο ίσχυε αρχικά μέχρι και την 27η Απριλίου καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το άλλο πρωί, για τις πολυσύχναστες περιοχές του Δήμου Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.