ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Σύψας για Αττική: «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00» – «Ζωή εν τάφω» για 4.000.000 Έλληνες

Ν.Σύψας για Αττική: «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00» – «Ζωή εν τάφω» για 4.000.000 Έλληνες

Κι όμως, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι ετοιμάζονται να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο το σκληρότερο lockdown στην Ευρώπη επιβάλλοντας στην Αττική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί!

Αυτό σημαίνει πως 4.000.000 Έλληνες θα αναγκάζονται να κάτσουν 12 ώρες στα σπίτια τους υπό την απειλή αυστηρών προστίμων με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην υγεία τους και στην δυνατότητα βιοπορισμού τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε το μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως η Αττική μπαίνει στο «κόκκινο» και εξετάζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 18:00 το απόγευμα.

Παράλληλα, τα καταστήματα, εφόσον μπει όλος ο νομός σε κόκκινο συναγερμό, θα επανέλθουν στη μέθοδο του click away.

Ο κ. Σύψας δήλωσε πως σήμερα η επιτροπή των ειδικών για τον κορωνοϊό θα συνεδριάσει εξ ολοκλήρου για τις «κόκκινες» περιοχές. Σημείωσε πως στην Αττική δεν έχουν ξεφύγει ακόμη τα πράγματα, ωστόσο θέλουν να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι’ αυτό συζητούν από τώρα πιο ενισχυμένα μέτρα!

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία και το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, ο καθηγητής ανέφερε πως προκρίνεται το άνοιγμα μόνο της Γ’ Λυκείου, παρόλο που στο παρελθόν είχε αποκλείσει μια τέτοια πιθανότητα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, σχετικά με τις μεταλλάξεις, ο κ. Σύψας τόνισε πως υπάρχει ανησυχία για εκείνη της Αφρικής ότι δεν καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια.

Κυβέρνηση και επιτροπή συνεχίζουν να θεωρούν πως το πρόβλημα είναι ότι τα μέτρα δεν είναι αρκετά σκληρά, μη μπορώντας να αντιληφθούν(;) πως το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν οικονομικά την χώρα, καθώς οι πολίτες τους έχουν γυρίσει προ πολλού την πλάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.