ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Lockdown: Γιατί δεν πρόκειται να αφήσουν ελεύθερους τους πολίτες & γιατί θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν

Lockdown: Γιατί δεν πρόκειται να αφήσουν ελεύθερους τους πολίτες & γιατί θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν

Λίγα -συγκριτικά- κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, μόλις 484 από νοσούντων από κορωνοϊό με τους διασωληνωμένους να φτάνουν τους 255, ενώ την τελευταία ημέρα κατέληξαν 17 ακόμα άνθρωποι.

Ελάχιστα τα κρούσματα, λίγοι οι διασωληνωμένοι, λίγοι οι θάνατοι (όλοι άρρωστοι ηλικιωμένοι περί των 80 ετών). Αλλά η κυβέρνηση, μετά το φιάσκο των εμβολίων βρήκε το νέο αφήγημα για να διατηρήσει καραντίνες και lockdown: Τις μεταλλάξεις. Βρετανικές, νοτιοαφρικανικές κλπ.

Έτσι θα μας πηγαίνουν από εδώ και εμπρός για να περιορίζουν τους πολίτες: Με μεταλλάξεις κορωνοϊού, με τις νέες μολυσματικές ασθένειες “Χ” κλπ. Δεν πρόκειται να μας αφήσουν ήσυχους…

Γιατί όταν τελειώσει η καραντίνα, θα τελειώσουν και οι δικαιολογίες. Και αν οι πολίτες βγουν από τα σπίτια τους και δουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα και ποια είναι η έκταση της καταστροφής, τότε όλα θα τελειώσουν για την κυβέρνηση…

Mε 370 δισ. ευρώ χρέος (σήμερα) και 224% έλλειμμα επί του ΑΕΠ που το τέλος του 2021 μπορεί να είναι και 10% υψηλότερο, τίποτα δεν υπάρχει, όχι για να δώσουν, αλλά ούτε και να πουν.

Ο ίδιος ο υπουργός Υγεία Β.Κικίλιας παραδέχθηκε σήμερα ότι μόνο «270.000 εμβολιασμοί έχουν γίνει μέχρι σήμερα (σ.σ.: από το 1.171.000 που είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση) και τον Φεβρουάριο ο αριθμός θα είναι τριπλάσιος» δηλαδή, ούτε τον Φεβρουάριο θα πιάσουν το αρχικό νούμερο.

Και υποστήριξε μάλιστα ότι «Θα φτάσουμε σε ένα ασφαλές σημείο αν οι εμβολιασμοί συνεχιστούν χωρίς διακοπές και χωρίς προβλήματα». Μα, η ιστορία των εμβολίων, είναι από μόνη της πρόβλημα.

Κανείς δεν μιλάει πλέον για τον εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού τον Ιούνιο (ίσως και γιατί δεν θέλει το 70% του πληθυσμού να εμβολιαστεί!).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι περισσότεροι από τους 270.000 εμβολιασμένους δεν έχουν λάβει την δεύτερη δόση… Και ο Θεός, μαζί μας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.