ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Φαρσαλινός: «Άσχετοι όσοι μιλούν για πιστοποιητικό εμβολιασμού – Ψάχνουν τρόπους να δικαιολογήσουν το αφήγημα»

Κ.Φαρσαλινός: «Άσχετοι όσοι μιλούν για πιστοποιητικό εμβολιασμού – Ψάχνουν τρόπους να δικαιολογήσουν το αφήγημα»

Ο γιατρός και επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα περί «αναγκαιότητας» των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Τις τελευταίες ώρες τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, αλλά και αρκετά του εξωτερικού, έχουν άρθρα τα οποία προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι είναι αναγκαία τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία πρότεινε πριν από λίγο καιρό ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γιατρός Φαρσαλινός με ανάρτηση του τονίζει πως ο ίδιος είχε προβλέψει από τις 27 Νοεμβρίου πως «ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός», όμως θα αναγκάσουν τους πολίτες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να εμβολιαστούν, καθώς αν δεν το κάνουν, τότε δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν κτλ.

Λίγους μήνες αργότερα ο Φαρσαλινός δικαιώνεται, καθώς το τελευταίο 24ωρο υπάρχει ένας πραγματικός «βομβαρδισμός» στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την ανάγκη να θεσμοθετηθούν διαβατήρια εμβολιασμού.

Ο γιατρός γράφει μεταξύ των άλλων στην ανάρτηση του: «Συμπτωματικά σήμερα, ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν αξιωματούχοι και αστέρες της πολιτικής ιστορίας της Ευρώπης να μας ενημερώσουν για την ανάγκη των διαβατηρίων εβολιασμού».

Στη συνέχεια παραθέτει ορισμένα άρθρα και στρέφεται στις δηλώσεις του Τόνι Μπλερ: «Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ της επιστήμης της Δημόσιας Υγείας ΚΑΙ της Δημοκρατίας, γνωστός ειρηνιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων, αριστερών πεποιθήσεων βέβαια, Mr Tony Blair, προφανώς λόγω της αφιλοκερδούς εσώψυχης ανάγκης του να συνεχίσει να προσφέρει στην ανθρωπότητα τη μεγαλειώδη σοφία του, παραδίδει μαθήματα σωτηρίας μας μέσω των διαβατηρίων εμβολιασμού. Προσκυνούμε και ευγνωμονούμε το μεγαλείο της προσφοράς του ανδρός…»

Ενώ τονίζει πως ο ίδιος είχε προβλέψει εδώ και μήνες τ’ ενδεχόμενο να υπάρξει έμμεση επιβολή του εμβολιασμού «Όλα αυτά σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2021.

Ήρθατε δεύτεροι κύριοι. Όταν αυτά ειπώθηκαν στις 27 Νοεμβρίου 2020, εσείς ακόμη ψάχνατε στα λεξικά να βρείτε τις λέξεις “διαβατήριο” και “εμβολιασμός”…».

“…εξέφρασε την προσωπική εκτίμηση, ότι ο εμβολιασμός ναι μεν δεν θα είναι υποχρεωτικός, αλλά θα είναι έμμεσα υποχρεωτικός για να εργαστείς, να ταξιδέψεις ή να έχεις πρόσβαση στην εκπαίδευση, γεννώντας όμως έτσι πολύ σοβαρά ζητήματα βιοηθικής, όταν η επιτυχία ενός εμβολιαστικού προγράμματος, τελικά κρίνεται από το βαθμό συναίνεσης και γνώσης της κοινωνίας και όχι με την επιβολή , που δημιουργεί έδαφος για θεωρίες συνωμοσίας.”, είχε αναφέρει ο κ.Φαρσαλινός στις 27 Νοεμβρίου του 2020.

«Προβλέψιμοι… Μου αρέσει που έλεγα ότι “διακινδυνεύω την πρόβλεψη”!!!

To ερώτημα αν αυτοί οι άσχετοι με το αντικείμενο κύριοι που τα συζητούν όλα αυτά έχουν επίσης άσχετους συμβούλους, ή αν φροντίζουν να βρίσκουν τους “κατάλληλους” συμβούλους για να δικαιολογήσουν εκ των υστέρων το αφήγημα, το αφήνω στον καθένα να το κρίνει», καταλήγει στην ανάρτηση του ο γιατρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.