ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Αρκουμανέας: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη»

Π.Αρκουμανέας: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη»

Το γεγονός ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη, τις επιτηρούμε και έχουμε καλή εικόνα», υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, το εμβόλιο είναι η λύση στην πανδημία. Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κάλεσε όλους τους πολίτες και τους νέους, να εμβολιαστούν ενώ ανέφερε ότι το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία. Την ίδια ώρα, το 17% του πληθυσμού έχει κάνει και τις δυο δόσεις.

Όσον αφορά τις μάσκες ο κος Αρκουμανέας, είπε ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς παραμένουν ένα από τα βασικά όπλα μας απέναντι στην πανδημία.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό θα ειδοποιηθούν από σήμερα, για το πότε θα κάνουν μια μόνο δόση του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.